• Külföld
Faktor

Erre a magányos nő sem számított, meglepő véget ért a Tinder randi

Most azonban a környezete előtt is titkolózik.

Azért regisztrált a Tinder társkeresőre egy 36 éves nő, mert attól félt, hogy már sose lesz szerelmes. Az események aztán gyorsan felgyorsultak.

A nő megismerte Jeffet, akivel pár hét csetelés után találkoztak - írja a kidspot.com.au. A randi jól sikerült, csókkal váltak el egymástól. Jeff azonban másnap valamiért nem jelentkezett, a nő ezért újra az oldalon próbálkozott az ismerkedéssel. Ekkor ismerkedett meg egy másik férfivel,  Darryllel, akivel egy kávézóban találkoztak. Ez a randevú is jól sikerült, ráadásul Darryl az elválásuk után pár órával rá is írt.

Aztán Jeff újra felbukkant és elnézést kért, hogy nem jelentkezett, de a munkája miatt nagyon elfoglalt volt az utóbbi időben. A nő nem volt biztos a dolgában, mert mindkét férfi tetszett neki, ezért elment randizni mind a kettővel a következő hetekben.

Egy idő után aztán feltette a férfiaknak a kérdést: mit akarnak ettől a kapcsolattól? Akarnak gyereket? Sajnálatára mindkettőjük azt válaszolta, hogy nem szeretnének még gyereket. A nőt ettől csalódott lett, befejezte mindkét férfivel a kapcsolatot, és a Tinderről is törölte magát.

Egy hónappal később aztán kiderült, hogy teherbe esett, az apa pedig vagy Jeff vagy Darryl. Végül úgy döntött, hogy egyik férfinek sem árulja el, hogy lehet, apák lettek, ahogy a családjának és a barátainak is azt hazudta, hogy spermadonortól esett teherbe. Azóta meg is született a kisfia, Joshua, aki nagyon boldoggá tette őt.

Kommentek:

Top 0