• Belföld
Faktor

Retteg a család: ez vár az apára, aki teherbe ejtette 12 éves lányát

A férfi akár néhány év múlva szabadulhat.

Jelen állás szerint négy év múlva kiszabadulhat L. Róbert, aki megerőszakolta és teherbe ejtette 12 éves lányát. A férfi élettársa és az abortuszon átesett tini retteg a férfi visszatérésétől

Tizenhat évig éltem Robival, agresszív ember, de azt sosem gondoltam volna, hogy ilyet tesz a lányunkkal. Azt vettem észre, hogy a lányom hasa gömbölyödik, én vittem el őt a nőgyógyászhoz. Amikor kiderült, hogy Szandi terhes, alig tértem magamhoz. Aztán mindent elmondott. A babát elvetettük, azóta Szandit rendszeresen viszem pszichológushoz, hátha ő tud segíteni. Rettegünk attól a naptól, amikor Robi kiszabadul. Fogalmam sincs, mire lesz még képes 

- mondta a Borsnak Erzsébet, a tini édesanyja. L. Róbert az egész eljárás alatt tagadta, hogy ő erőszakolta meg a lányát.

A vád szerint 2015 áprilisában Alexandra otthon volt, a tavaszi szünet valamelyik napján történhetett az erőszak. L. Róbert elküldte a fiát a boltba, majd megerőszakolta a tinit. A férfi erős testfelépítésű, a lánynak esélye sem volt a védekezésre.

A férfit kilenc év fegyházbüntetésre ítélték, feltételesen a büntetés kétharmadának kitöltése után szabadulhat. A férfi két évet már lehúzott előzetes letartóztatásban, így amennyiben másodfokon is ez maradna a döntés, négy év múlva hagyhatná maga mögött a börtönt.

Kommentek:

Top 0