• Krimi
Faktor

Rokonai megbocsátottak az érdi csecsemőgyilkos anyának, aki popsitörlővel ölt

Anyósa találta meg a pici holttestét.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Kegyetlen mó­don végzett gyerekével a 38 éves érdi N. Katalin. A vád szerint családja mégis megbocsátott neki. A csecsemő holttestét idén januárban találta meg a gyilkos anyósa házuk lépcső alatti kutyaóljában.

Kiderült, az akkor már kétgyermekes asszony titkolta terhességét, a picit az éj leple alatt, egy közeli bozótosban szülte meg. Miután a baba felsírt, addig tömte szájába a popsitörlőt, míg el nem hallgatott, ezután lábait szalaggal összekötötte, húsz-rétegnyi zacskóba és egy táskába tette. Katalin hónapokig a szekrényben, majd a használaton kívüli kutyaólban rejtegette a holttestet.

A szörnyű titokra talán sosem derült volna fény, ha az anyós nem görgeti el az ól elé tett köveket, hogy a kutyát beengedje éjszakára - írja a Bors. Korábban Katalin azt mondta, hogy aznap bepánikolt, nem is emlékszik, hogyan történt, de a rémképek azóta is gyötrik őt, amit kétgyerekes anyaként nem tud feldolgozni. Bár nagyobb gyerekeit, a 15 éves Krisztiánt és a 9 éves Alexandrát nem ő neveli, akkori párja, Zoltán és anyósa is megbocsátottak neki. Egybehangzóan állítják: Katalin nagyon jó anya.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Nem ítélhetjük el a tettéért, nem ismerhetjük, mi játszódott le benne. Bár Szandit mi neveljük, nagyon szoros a kapcsolatuk

  – mondta el Katalin volt anyósa, aki hozzátette, ők mindig támogatták az asszonyt, figyeltek rá, segítettek volna neki.

  Imádja a gyerekeit, bármit megtenne értük. Így még érthetetlenebb, miért tette. Főleg, hogy akkoriban rendeződött a kapcsolatunk, pont gyereket terveztünk. Megmondhatta volna, és biztos, hogy találunk megoldást

  – mondta a lapnak a gyerek apja, Zoltán.

  Kommentek:

  Top 16