• Belföld
Faktor

Érdi csecsemőgyilkosság: a kutyaólba dugta a baba testét az anya

A bokrok között szülte meg, majd meggyilkolta babáját egy érdi asszony.

Az érdi anya mindenki előtt eltitkolta, hogy terhes, a bokorban szülte meg kislányát, majd megölte és a maradványait egy éven át rejtegette a ház különböző pontjain.

Az asszony 2015-ben vette észre, hogy állapotos, terhességét azonban eltitkolta családja előtt, orvosi ellátást nem vett igénybe a terhesség alatt. Súlygyarapodását a családja a pajzsmirigy problémájának tulajdonította be.

EZT IS AJÁNLJUK:

  2015 év végén az asszony egy 2042 gramm súlyú, 48-50 cm hosszúságú leánygyermeket szült érdi házuk előtti bokros részén. A gyermek felsírt, ezért a nő két darab popsitörlőkendő-szerű anyagot tömött a síró gyermek szájába, és azokat egészen addig ott tartotta, míg a gyermek el nem hallgatott.

  Ezt követően a gyermek lábait egy maszkoló szalaggal összekötötte, majd a gyermeket nylon zacskóba és legalább húsz darab szemeteszsákba tette, melyeknek a száját egyenként leragasztotta és mindezt vászontáskába helyezte.

  A gyermek földi maradványait először egy szekrénybe, majd az udvaron levő használaton kívüli kutyaólba rejtette. A gyermek maradványait anyósa és élettársa találta meg január 12-én és hívták a rendőrséget.

  A csecsemőgyilkossággal vádolt asszony tárgyalása csütörtökön kezdődik a Budapest Környéki Törvényszéken - írta a Bors.

  Kommentek:

  Top 16