• Krimi
Faktor

Erdőben elásva találták meg a lány holttestét, hiába kért segítséget halála előtt

Barátja ölte meg féltékenységből.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Megölte 19 éves barátnőjét egy 18 éves fiú a romániai Valcea megyében, holttestét pedig elásta. A rendőrség elfogta a gyanúsítottat. A lány holttestét egy erdőben találták meg szerdán reggel. A gyanúsított a rendőrség szerint "halálra ütlegelte" a lányt - írja a Maszol.

A Mediafax rendőrségi forrásokból úgy tudja, hogy a gyilkosság hátterében féltékenység áll. A fiú kicsalta a lányt az erdőbe, ott ütni kezdte, majd több késszúrással megölte. A holttestet egy műanyag zsákba tette, majd egy előre kiásott gödörbe temette. A rendőrségi források szerint a gyanúsított egy árva fiatal, aki állami intézetekben nőtt fel.

Arra is fény derült, hogy az áldozat a gyilkosság előtt néhány órával feljelentette a fiút bántalmazásért. A feljelentést iktatták, majd a rendőrség kihallgatásra akarta behívni a feleket, de egyiküket se találta. Barátaik, ismerőseik sem tudtak tájékoztatást adni a lány és barátja hollétéről. A lány eltűnését senki nem jelentette, a gyilkosság tényét a rendőrök derítették ki.

A jelek szerint az áldozat közvetlenül azt követően meghalt, hogy megtette a rendőrségi feljelentést, azaz március 22-ére virradóra. Egy nappal korábban orvosi ellátást kért egy kórházban, mert a fiú bántalmazta.

Kommentek:

Top 0