• Krimi
Maksa Mónika

Eperbe rejtett gyógyszerrel kábította el, megerőszakolta, majd földalatti bunkerbe zárta a nőt

Egy svéd orvos bedrogozott, elrabolt és megerőszakolt egy nőt, majd fogva tartotta a direkt az erre a célra épített bunkerben. Majdnem egy hétig volt a bunkerben a nő, ahol a férfi többször is megerőszakolta.

Stockholmi otthonában szeptember 12-én kábította el a nőt, akivel gyümölcslevet ittak és csokoládéba mártott epret ettek. A 38 éves orvos megjelölte azokat az epreket, amelyekbe Rohypnol-t tett. A Rohypnol a Váliumnál tízszer erősebb nyugtató, altatásra használják, de a nemi erőszakot elkövetők is szokták alkalmazni. A gyógyszer ugyanis mozgásképtelenné teheti azt, aki bevette.

A bunkerben talált maszkok. Kattintásra galéria nyílik

A bunkerben talált maszkok. Kattintásra galéria nyílik

Az orvos az elkábított nőt megerőszakolta, majd kerekesszéken kivitte a lakásból, kocsijába tette és Stockholmtól több mint 500 kilométerre vitte Kristianstadba.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A nőt egy bunkerben tartotta fogva, ahová évekre akarta bezárni. A nyomozók a bunkerben két gumimaszkot is találtak, amelyek idős férfi és idős nő arcát ábrázolták. A férfi ugyanis álarcban vitte a nőt Kristianstadba. Hat napig tartotta fogva és többször megerőszakolta.

  A bunkernek vastag falai vannak, a férfi mintegy öt évig építette azt. Az építményben használható vécé, hálószoba és egy rendes konyha is volt a svéd rendőrség szerint. A bunkerhez még egy kert is tartozott, ahova a fogvatartott kimehetett anélkül, hogy bárki meglátta volna.

  Megjelölt eperlevél.

  Megjelölt eperlevél.

  Az orvos vért és kenetet is vett a nőtől, és teszteket végzett, hogy nincs-e a nőnek nemi betegsége. A rendőrség szerint arra is kényszerítette áldozatát, hogy fogamzásgátlót szedjen, hogy óvszer nélkül is megerőszakolhassa. A nőnek az idő nagy részében bilincset kellett viselnie.

  A fogva tartás kezdete után néhány nappal az orvos visszament a nő stockholmi lakásába pár holmiért. Ekkor látta, hogy már jelentették a nő eltűnését és a rendőrök is jártak a lakásban. Az orvos pánikba esett és szeptember 18-án a rendőrségre vitte áldozatát, ott pedig arra kényszerítette, hogy hamis történetet adjon elő arról, hogy biztonságban volt. A nő végül elmondta a rendőröknek a történetet, akik letartóztatták a férfit.

  A 38 éves orvos beismerte, hogy bedrogozta áldozatát, majd elrabolta és fogva tartotta, a nemi erőszakot azonban tagadta – írja a Daily Mail.

  Top 16