• Krimi
Faktor

Fegyverekkel volt kitömve a férfi kocsija, út közben csapott le rá a TEK

Az autójában és a házában is találtak fegyvereket.

A Kaposvári Rendőrkapitányságon indult nyomozás ismeretlen tettes ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés miatt.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozók az adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyt, akinek elfogása érdekében összehangolt akciót szerveztek a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával szeptember 3-án délután. 

Az egyenruhások a beszerzett információk alapján, Csoma külterületén igazoltatták a 62 éves sofőrt, akinek a járművében, annak átvizsgálása során két lőfegyvert és több lőszert találtak. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége D. Istvánt elfogta és előállította a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

További két lőfegyver, valamit több mint száz lőszer került elő a dombóvári férfi lakhelyén tartott házkutatás alkalmával is, amiket az autóban találtakkal együtt a nyomozók lefoglaltak.

A Bűnügyi Osztály a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek - írja a police.hu.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Kommentek:

Top 0