• Kultúra

Lenyűgöző videóval hívja bálba az Oscar-díjas színésznőt a 17 éves srác

Jacob a Kaliforniai álom egyik jelenetét forgatta újra - ezzel akarja rávenni Emma Stone-t, hogy kísérje el az iskolai bálba.

A 17 éves arizonai Jacob Staudenmaier lenyűgöző és nagyon ötletes videóval próbálja lenyűgözni Emma Stone-t: a színésznő legújabb filmje, a Kaliforniai álom zenés-táncos nyitójelenetét forgatta újra. A helyszín valószínűleg az iskolai parkoló, a bátor vallomáshoz pedig a srác barátai nyújtanak segítséget. A videót néhány óra alatt több tízezren látták. 

Az Another Day of Sun című dal szövegét átírták az alkalomnak megfelelően: ebben a fiú arra kéri a 28 éves színésznőt, hogy kísérje el az év végi iskolai bálba (ami leginkább a magyar szalagavatóra hasonlít). Jacob elmagyarázza, hogy szüksége van egy partnerre a rendezvényen, és kéri, hogy Stone ne okozzon neki csalódást.

A környezete szerint Jacob hasonlít Emma Stone filmbéli partnerére, Ryan Goslingra, bár ez a fiú szerint túlzás. Ha ez nem is elég meggyőző érv Emma számára, az a tény már inkább, hogy Jacob is Phoenixbe valósi, mint a színésznő – így talán ha legközelebb hazalátogat, felkeresi a lelkes és ügyes rajongóját.

Kommentek:

Top 0