• Krimi
Faktor

Kisfiút akart rabolni a maszkos férfi

Feltehetőleg ugyanaz a férfi már kétszer is a gyerekrablást kísérelt meg egy angliai városban. A rendőrség és az iskola is kérte a szülőket, hogy nagyon figyeljenek a gyerekeikre.

Illusztráció.

Illusztráció.

Egy maszkot viselő férfi tett kísérletet egy 10 éves fiú elrablására az Angliában található Truro városában – írja a mirror.co.uk.

A kisfiú az iskolából tartott hazafelé, amikor a tetőtől talpig feketében lévő, maszkot viselő férfi követni kezdte. Szerencsére az áldozatnak sikerült biztonságba kerülnie, amikor meglátott egy csapat idősebb tanulót, és odaszaladt hozzájuk. Ezt követően a diákok segítségért kiabáltak. A közelben lévő szülőknek, valamint a helyi középiskola tanárainak köszönhetően a rendőrség öt percen belül kiérkezett a helyszínre, a férfi azonban elmenekült.

Matt Middlemore szóvivő szerint

a fiú nagyon megrémült, de bátran cselekedett. Felismerte, hogy valami nem stimmel a férfivel, érzékelte a jeleket, és tudta, hogy mit tegyen. Most azon dolgozunk a családokkal, hogy biztosak legyünk abban, hogy mindenki éberen figyel.

A nyomozás jelenleg is tart: a rendőrség egy jelentést kapott arról, hogy Truro-ban egy másik helyen is felbukkant egy fekete maszkot viselő férfi. Feltehetőleg ugyanaz a személy áll mindkét eset mögött.

A történtek során egyetlen gyerek sem sérült meg, és senkit nem raboltak el, de az iskola óvintézkedésből egy figyelmeztetést adott ki a Facebook-on, hogy a gyerekek szülei a szokottnál is körültekintőbbek legyenek.

Kommentek:

Top 0