• Külföld
Faktor

Egy napig kínozták egy kocsiban a fiatalt, hányt a fájdalomtól

A 19 éves Martint két férfi rabolta el.

A fiút összeverték. (Képünk illusztráció.)

A fiút összeverték. (Képünk illusztráció.)

Két férfi elrabolt egy fiatalembert, akit összevertek, miközben pénzt követeltek tőle.

Az eset Szlovákiában, egy privigyei járásbeli községben történt: a fiatalembert 20 órán keresztül erőszakkal tartották egy autóban, miközben többször is megverték. A rendőrség különösen kegyetlen módon elkövetett emberrablás miatt indított eljárást egy 27 éves férfi és egy évvel idősebb társa ellen.

A páros az autóba csalta a 19 éves Martint, akinek azt állították, hogy elviszik a munkahelyére. A két férfi azonban egy mezei útra vitte a fiatalembert, ahol pénzt követeltek tőle. Martin azt állította, hogy nincs nála

– írja a rendőrségre hivatkozva a Paraméter. Ezután megverték a fiatalt, majd átkutatták zsebeit. A fiú ekkor olyan rossz állapotban volt, hogy az autóban elhányta magát.

Másnap Martint arra kényszerítették, hogy menjen be a bankba és vegyen ki pénzt. A megrémült fiatalt ezután pénz és iratok nélkül kirakták egy nagytapolcsányi benzinkúton.

Az eset után Martin orvosi segítségre szorult, a páros 1 175 euróval lopta meg. A bűnözőket akár 10-től 15 évig terjedő börtönre is ítélhetik.

Kommentek:

Top 16