• Krimi
Faktor

Borzasztó féltékenységi jelenet: a pesti nő félholtra verte párját

A férfi életét az mentette meg, hogy a szomszédok időben észrevették, hogy súlyos sérülései vannak és mentőt hívtak.

A 45 éves budapesti nő a vád szerint féltékenységből bántalmazta élettársát, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, életét a közelben lakók mentették meg azzal, hogy értesítették a mentőket és a rendőröket.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A 45 éves budapesti nő egy XIX. kerületi lakásban élt együtt élettársával. Tavaly július 19-én kora délután a vádlott kábítószert fogyasztott, majd nem sokkal később, amikor már hatott a szer, féltékenység miatt összeveszett a férfival.

A nő közben magához vett egy vascsövet és azzal a lakásban több alkalommal fejen ütötte az élettársát, aki az ingatlan udvarára menekült.

A vádlott azonban utána ment és az udvaron is ütötte őt a vascsővel, majd fojtogatta is a férfit. Ezután a sértettet az udvaron hagyva először visszament a lakásba, rövid idő múlva azonban visszatért, és egy téglával fejen dobta a férfit.

A közelben lakók észrevették a történteket, és szóltak a mentőknek, akik a sértettet a helyszínen ellátták, majd kórházba vitték, a rendőrök pedig a vádlottat a lakásban elfogták.

A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, és csak a gyors közbeavatkozásnak köszönheti életét. A Fővárosi Főügyészség a nőt emberölés bűntettének kísérletével vádolja - írja az ügyészség.

Kommentek:

Top 0