• Külföld
Faktor

Emberi lábat találtak a parton, ez nem az első eset - videó

Egy cipőt találtak Kanadában a parton, amiben egy emberi láb volt. Ez a 15. ilyen eset.

Egy Brit Columbiában, Kanada legnyugatibb tartományában élő család a parton sétált múlt hétvégén, amikor megláttak egy partra mosott cipőt. A férj felvette a cipőt, majd pár perc múlva észrevették, hogy egy emberi láb is van benne.

A csontot a cipővel együtt átadták a rendőrségnek, a halottkém még vizsgálja. A rendőrség szerint még korai bármit is mondani az ügyről.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Ez nem az első ilyen eset, ugyanis a mostani már a tizenötödik láb, amit találtak. Tízet már azonosítottak, ezek összesen hét emberhez tartoztak - írja a Rare.

    A halottkém szerint a most megtalált cipőt 2013 márciusától lehetett kapni a boltokban, így egy olyan valakit keresnek, aki 2013 márciusa és 2015 decembere között tűnt el. Azt mondta, nem hiszi, hogy az eseteknek közük lenne egymáshoz. Szerinte a legtöbb megtalált láb olyan emberekhez tartoztak, akik öngyilkosok lettek.

    Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

    Top 16