• Külföld
Faktor

30 évig nem mehetett ki lakásból egy fiú, mert anyja "féltette"

A fiú édesapja meghalt, ám felesége néhány napig a lakásban tartotta férje holttestét.

A férfi több mint 30 évig a lakásban élt bezárva. (Képünk illusztráció.)

A férfi több mint 30 évig a lakásban élt bezárva. (Képünk illusztráció.)

Az ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében, Kálus városban egy 39 éves férfi több mint 30 évig a lakásban élt bezárva, mert saját szülei nem engedték ki.

A szomszédok azt mondták a TSN tv-csatornának, hogy gyakran látták az ablakban a férfit, de soha nem jutott volna eszükbe, hogy szülei 30 éve nem engedték ki az utcára – írja a Kárpátinfo.

Kezdetben az édesanya sétált fiával, és iskolába is járatta. Később azonban kivette onnan, mert állítólag sértegették és kiközösítették. Az egész történet akkor derült ki, amikor a család beáztatta az alattuk lévő szomszéd lakását. A szomszédok panaszkodni mentek, de megdöbbentek az ott látottaktól.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Mint kiderült, a fiú édesapja meghalt, ám felesége néhány napig a lakásban tartotta férje holttestét. A szociális szolgálat munkatársai kesztyűkben, gázmaszkokban léptek a lakásba a hullaszag és az egészségtelen körülmények miatt.

    Az fiatal jelenleg a Sznyatini neuropszichológiai intézetben van, mivel komolyan el van maradva a fejlődésben. A férfi alapvetően saját magát sem tudja ellátni. Mikola édesanyja bevallotta, nem akarta korlátozni fiát, egyszerűen csak féltette őt, mert süketnéma.

    Kommentek:

    Top 16