• Külföld
Faktor

Elzárták egy alagút bejáratát, mert egy hajléktalan aludt benne

A városi tanács rácsot helyeztetett egy alagút bejáratához, mert szerintük veszélyes, hogy alszanak benne. A hajléktalan férfi azóta az utcán él, és magába roskadtnak tűnik.

Egy férfi, akit Taffy néven ismernek, egy nyitott alagutat használt Newportban, hogy szárazon tartsa és tárolja az alváshoz szükséges cuccait, de most egy másik fedezék után kell néznie, miután egy fehér rácsot helyeztek az alagút bejáratához. A város tanácsa záratta el épp karácsony előtt – írja a Metro.

Illusztráció

Illusztráció

Számos hírt lehetett arról hallani, hogy miért zárták el az alagutat, beleértve azt is, hogy csövek elhelyezése miatt történt.

A tanács beismerte, hogy ők tették, véleményük szerint veszélyes volt, hiszen ha az emberek menedékként használják, akkor akár egy átjáróvá is válhat.

A 23 éves Leysha Davison, aki szintén hajléktalan, de jótékonysági munkát végez a hajléktalan emberek étkeztetésében, kritizálta a döntést. Azt mondta egy helyi lapnak:

én már jártam azon a helyen és semmiféle csöveket vagy veszélyt nem láttam ott.

A férfi azóta az utcán él, az időjárás pedig nem a legkedvezőbb. Amikor a hétvégén látták, magába roskadtnak tűnt, mint aki nem tudja, hogy mitévő legyen.

Kommentek:

Top 0