• Külföld
Faktor

Folyton az autóban hagyta kutyáit, elvették az állatokat az engedetlen turistától

Több százezer forintnak megfelelő pénzbüntetést is kapott.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

A szlovén rendőrség elvette a kutyákat attól a svájci turistától, aki hetek óta azzal borzolja a kedélyeket Koperben, hogy az autójában hagyja állatait a nagy hőségben.

A 46 éves svájci nő három kutyáját hétfőn Koperben vették el, miután sokadik alkalommal hívták ki a rendőröket aggódó állampolgárok - írja az MTI. Kiszabtak rá továbbá 800 euró (255 ezer forint) bírságot, miután a múlt héten a helyszínen kifizetett egy másik, 1105 eurós (353 ezer forint) pénzbüntetést.

Az előző bírságot azért szabták ki rá, mert szidalmazta egy vendéglátóhely alkalmazottait és a járókelőket, akik figyelmeztették a forró autóban hagyott kutyákra és nem működött együtt a kihívott rendőrökkel, sőt őket is sértegette.

A nő először július 13-án hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy a koperi vasútállomás előtt hagyta az autóban a kutyákat és azóta több alkalommal is botrányt okozott viselkedésével. Bár az autó ablakait résnyire kinyitotta, olykor vizet is hagyott a kocsiban az állatoknak, sőt a legutóbbi incidens alkalmával, hétfőn már árnyékban tette le az autóját, a rendőrök "visszaeső elkövetőnek" minősítették, ezért elvették tőle az állatait.

Kommentek:

Top 0