• Belföld
Faktor

Elvesztette volna gyerekeit, ezért ölt a hivatalban a Pest megyei férfi

A tettes késsel rontott be a hivatalba, majd meggyilkolta az ügyintéző családanyát.

Fotó: MTI-Mihádák Zoltán

Fotó: MTI-Mihádák Zoltán

Ki akarták lakoltatni, és a gyerekeit is elvesztette volna, ezért szúrta le a gyámügyest egy inárcsi férfi. A férfi késsel rontott be a hivatalba, majd meggyilkolta az ügyintéző családanyát - írja a Bors.

Szerdán a délelőtti órákban egy férfi késsel rontott be a helyi családsegítő hivatalba. Magából kikelve kiabálni kezdett, aztán odament az ügyintézőhöz, és szúrt. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

A hivatalba a 61 éves Cs. Attila sétált be. A portál szerint a férfinak hiteltartozásai voltak, ami miatt már a házát is árverezték. Emellett az is fenyegette, hogy gyerekeit elveszíti, ezért úgy érezte, összeomlik az élete. Cs. Attila az elmúlt években biztonsági őrként dolgozott, négy gyermek édesapja volt. A házat, amiben élt, csak néhány éve építették fel a településen.

Körülbelül két éve költöztek az utcába, a gyermekek közül a legkisebb sajnos kerekesszékbe kényszerült. Attila soha nem viselte jól, ha nem úgy mentek a dolgok, ahogyan eltervezte. Pedig a gyámügyes Andrea, akit végül leszúrt, többször próbált a családnak segíteni

– mondta portálnak egyik ismerős. Andrea maga is három gyermek édesanyja, akiket egy darabig egyedül nevelt, de két éve megtalálta a boldogságot.

Édesanyám önzetlen volt, és önzetlenségre nevelt minket is. Nemcsak értünk küzdött, hanem a világért. Másokért áldozta fel az idejét és az erejét

– emlékezett meg Andreáról a legnagyobb lánya a Facebookon.

Andreának egyáltalán nem volt könnyű a munkája. Sok vitás esettel volt dolga, de ezeket is próbálta legjobb tudása szerint megoldani.

Kommentek:

Top 0