• Külföld

Elvesztette telefonját, a megtalálók röhögve készítettek videóüzenetet neki - videó

Michael Martin teljesen összeomlott, amikor rájött, hogy elvesztette az iratait, a bankkártyáját és azt a telefont, amelyen Willem nevű fiának születéséről voltak felvételek.

A megtalálók – két szakállas férfi – videóüzenetet küldtek neki arról, hogy náluk van a telefon. A 24 éves Paul Ahern és Trent Kaiser sajátos módon biztosították arról az újdonsült apukát, hogy a készülék vissza fog hozzá kerülni.

A videón a két férfi sörrel a kezében üdvözöli Michael Martint. Ezután azt mondják:

Próbáltunk felhívni, de rájöttünk, hogy nálunk van a telefonod. Iszunk rád egyet, aztán reggel visszaadjuk.

Michael Martin és párja minél előbb szerette volna őket megtalálni, hogy megköszönhessék a söröző férfiak jótettét. Ezért összevágtak sajátjukból és a férfiak felvételéből egy videót és feltették Facebookra. Ebben Martin azt mondja, hogy:

Szeretném megosztani ezt a videót és megtalálni ezeket a fickókat, mert teljesen fel vagyok dobva attól, hogy a kishavernek (Willem) már most nagyszerű példaképei lehetnek.

A videót több mint 941 ezerszer nézték már meg, a jótevőket pedig múlt hét pénteken már meg is találták.

Michael Martin a Sunrise-nak azt mondta, hogy egy raklap sört akart nekik adni, de inkább egy-egy rekesszel adott nekik. Hozzátette, hogy ugyanolyan viccesek voltak az életben is, mint a videón és „nagyon jó srácok” – írja a Mirror.

Top 0