• Krimi
Faktor

Megtetszett neki a nő, megverte

A tiszaalpári férfi még júliusban szemelte ki a nőt, és egészen szeptemberig zaklatta. Végül megverte. Az eset miatt pedig előző ügyeire is fény derült.

A 23 éves férfi még júliusban szólított le egy nőt Tiszaalpáron, majd elkezdte szidni. Ezután mobilról és telefonfülkéből is hívogatta. A nyilvános fülkéből összesen 55-ször indított hívást. A nőt ráadásul folyamatosan követte és zaklatta is.

A férfi végül hétfőn kora délután meg is verte a nőt. Először összevesztek az egyik tiszaalpári presszó kerthelyiségében, majd az utcán is folytatták. Ott meg is ütötte a 29 éves nőt. A nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Illusztráció.

Illusztráció.

A nyomozás során a rendőrök kiderítették, hogy a férfi Tiszaalpáron be is tört egy házba júniusban, és onnan kéziszerszámokat, két telefontöltőt és egy dekódert lopott el.

Ráadásul a férfi és társai egy sofőrre is rátámadtak. Az autós Tiszaalpáron közlekedett, amikor megállították és annak ablakait zárt tenyérrel ütni kezdték. Az autó első szélvédője megrepedt, a bal első és hátsó ablak üvege, illetve a jobb első ablak üvege és a jobb hátsó lámpa búrája pedig betört. Miután kocsi ablakait betörték, egyikük benyúlt a kocsiba és tenyérrel arcon ütötte a sofőrt.

Beverték az ablakot. Forrás: police.hu

Beverték az ablakot. Forrás: police.hu

A tiszakécskei rendőrök őrizetbe vették a férfit és előzetes letartóztatását kérték – írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0