• Belföld
Faktor

Meztelenül találtak rá a magyar nőre, de a kórházból is eltűnt

Egy hetet töltött kórházban, majd megint nyoma veszett.

A fiatal nő eltűnt a kórházból. (Képünk illusztráció.)

A fiatal nő eltűnt a kórházból. (Képünk illusztráció.)

Egyre különösebb annak a lánynak az esete, aki Ausztriában tűnt el, majd megtalálták, de ennek ellenére sem derült ki, mi történt vele.

Egy hetet töltött a kórházban, azóta nem tudjuk, hol lehet, mi lett vele

– mondta a Blikknek a pörtschachi rendőrség, amikor egy magyar lányról kérdezték őket. A 29 éves B. Ajna idén július 17-én indult volna haza Magyarországra, miután felmondott egy osztrák luxushotelnél, ahol korábban masszőrként dolgozott. Már összepakolta a holmiját, indulásra készen volt, amikor rejtélyes módon eltűnt. Iratait és ruháit a saját autójában szúrta ki a hotel személyzete, de a kocsi akkor már hetek óta nem hagyta el a hotel parkolóját.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Három héttel később talált rá a lányra egy, a tónál vakációzó apa és fia.

  Másnap meglátogattuk a kórházban a fiammal, akit megráztak a történtek. Csokit is vittünk neki, ám ő nagyon zavarodott állapotban volt, és a nevére se emlékezett. Egy orvosi papír elolvasása után kérdeztem meg, hogy Ajnának hívják-e, de nem tudott válaszolni rá

  – mondta a lapnak a férfi. A megmentő úgy tudja, az orvosi vizsgálatok szerint nem találtak kábítószert a lány szervezetében, így nem tudni, mi okozhatta az emlékezetkiesését.

  Egy hetet töltött így a kórházban a férfi információi szerint, majd ismét nyomtalanul eltűnt.

  Kommentek:

  Top 16