• Krimi
Faktor

Temetésen látták utoljára az édesanyát, egy zsákban találták meg holttestét

A rejtélyes ügyben még nyomoz a rendőrség.

Emberi maradványokra bukkantak. (Képünk illusztráció.)

Emberi maradványokra bukkantak. (Képünk illusztráció.)

2013 augusztusában egész Szlovákiát megrázta a hír, hogy emberi maradványokra bukkantak Pozsonyban, a Dunában. Úgy tűnt, hogy a nő kiléte örökre rejtély marad, a rendőrség azonban újraindította a nyomozást.

A végtagok és fej nélküli testet 2013 augusztusában találták meg a Dunában, a Pozsonyhoz tartozó Károlyfaluban. A testet egy zsákba tették, amit egy kőhöz erősítettek. Három nappal később a dunacsúni vízerőmű közelében újabb emberi maradványokra bukkantak.

A nyomozás során kiderült, hogy a testet szakszerűen darabolták fel, egyes részei filctollal voltak megjelölve. Michal Szeiff rendőrségi szóvivő szerint a rendőrség négy év után újra nyomoz az ügyben.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Most kiderült, hogy az áldozat a 33 éves nagyabonyi Vladina M. lehet. A rendőrség azonban ezt az információt egyelőre hivatalosan nem erősítette meg - írja a Paraméter. Vladinát utoljára 2013. június 22-én látták Pozsonyban, mikor egy rokona temetésén vett részt. A többgyermekes édesanya eltűnését 2014. május 28-án jelentették be a rendőrségen.

    Kommentek:

    Top 16