• Külföld
Faktor

Három napig bolyongott a farkasokkal teli erdőben a kisfiú

Nagyon gondos és éber őrangyala lehet a 3 éves Tserin Dopchutnak: a kisfiú három napig bolyongott egy farkasokkal és medvékkel teli, fagyos szibériai erdőben. Az állandó életveszély ellenére szinte sértetlenül úszta meg az esetet.

A helyiekből és a rendőrökből álló kutatócsoport Tserin lakhelye, a Hout környéki erdőt fésülte át, és három nap után sértetlenül találtak rá a kisfiúra - írja a CNN.

A kisfiú nagybátyja kiabálását hallotta meg, az ő hangját követve bukkant elő a fák közül. Tserin a zsebébe rejtett csokoládét ette, és a száraz, hideg földön aludt egy nagy vörösfenyő alatt, miután rájött, hogy nem találja a hazafele vezető utat. Miután nagybátyja megölelte a kisfiút, Tserin első kérdése az volt, hogy nála van-e a kedvenc játékautója. A kisfiút megvizsgálták az orvosok, az állapotát kielégítőnek találták.

Tserin előkerülése azért is számít csodának, mert az erdőben rengeteg medve és farkas él. Ráadásul a közeledő tél miatt a medvék most agresszívebbek a megszokottnál, és bármire rátámadnak, ami mozog. Éjszakánként pedig fagypont alá süllyed a hőmérséklet - a kisfiúnál pedig nem volt kabát.

Tserin a barátaival és a kutyáikkal játszott a falu szélén, mikor elcsavargott, és eltűnt az erdőben. Az egész falu csatlakozott a keresőcsapathoz, Tserint pedig szerencsés megmenekülése után elnevezték Mauglinak.

Kommentek:

Top 0