• Belföld
Faktor

Budapesten látták az eltűnt édesapát, beteg felesége évek óta hazavárja

A kétgyermekes apuka akkor hagyta el családját, amikor kedvese nagy bajban volt.

Budapesten tűnt fel Marco Vento, aki 2013. március 8-án tűnt el Olaszországban. A Bors úgy tudja, hogy egy hetedik kerületi szórakozóhely közelében látták a Kazinczy utcában. Épp cigit kért valakitől, de máskor is többször felismerték a pesti kerületben. A férfit egyként Magyarországon nem keresi a rendőrség.

Az 51 éves, kétgyermekes édesapa rejtélyes módon tűnt el Pisában. Utoljára a Cisanello Kórházban látták, ahol súlyos betegséggel küzdő feleségét látogatta meg eltűnése napján. A nő az olasz sajtónak is csak találgatott, mi állhat férje eltűnésének hátterében.

Az orvosok már lemondtak rólam, és én is elfogadtam a diagnózist. Amikor ezt elmondtam Marcónak, láttam a szemében, hogy nem tud belenyugodni. Rosszul is lett a kórházban, az orvosok bent akarták tartani, de ő saját felelősségére inkább el­ment

– mondta idén februárban Rosanna. A család fekete autóját már az eltűnés napján megtalálták a kórháztól nem messze egy hídon. A nő legutóbbi nyilatkozatakor a férfinek is üzent:

Te vagy az éle­tem szerelme, imádkozom Istenhez, hogy egy nap megtaláljalak. Nélküled az életem elviselhetetlenül nehéz. Amióta elmentél, min­dennap egy rémálom. A gye­rek­kel reméljük, egyszer hazatérsz. Az örökkévalóságig várni foglak.
Kommentek:

Top 0