• Belföld
Faktor

Holttestre bukkantak a Balatonnál, régóta nem találnak egy szakácsot

A rendőrség még nem erősítette meg, hogy a két eset között összefüggés van.

Egy hónapokkal ezelőtt eltűnt férfi holttestére bukkantak a Balatonfüred melletti Koloska-völgyben – állítják a helyiek a rejtélyesen előkerült holttesttel kapcsolatban, amelyre egy arra járó vadász talált rá az erdős területen. Ő értesítette a rendőrséget az esetről.

A Blikk szerint a holttest rossz állapotban került elő. A fürediek közül többen tudni vélik, hogy az egyik közeli étteremben dolgozott az elhunyt szakácsként, és május végén tűnt el. A férfi felesége kétségbeesett internetes üzenetben kereste párját.

Három napig kutyákkal keresték, mindhiába. Mivel a jelek nem vezettek egyértelműen nyomra, végül feladták a keresést a rendőrök

– árulta el neve elhallgatását kérve a májusban eltűnt férfi párja, aki szerint egyáltalán nem biztos, hogy férjére bukkant rá az arra sétáló vadász.

Lehet, hogy megtalálták a ruháit a vasútállomás közelében, és a papírjai is előkerültek, de amíg nem zárultak le a vizsgálatok, addig van remény

– mondta az asszony, aki – főleg 6 éves kislányuk előtt – úgy kezeli a férfi távollétét, mintha dolgozni ment volna.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban annyit közölt, hogy „a haláleset körülményeit vizsgálja a Balatonfüredi Rendőrkapitányság”.

Kommentek:

Top 16