• Krimi
Faktor

Nyolc hónapig volt a holttest a parkolóban, senki nem vette észre

Nyolc hónapon keresztül keresték az 53 éves Randy Pottert - végül erősen bomló holttestét saját furgonjában találták meg.

Potter furgonja a Kansas City Nemzetközi Reptér külső, nyitott parkolójában állt - ezen a területen naponta több ezer ember fordul meg, és a parkolásért nem kell fizetni. A férfi még január közepén parkolt le itt, de az autóból már sosem szállt ki - írja a New York Post.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Potter eltűnését a család jelentette a rendőrségen, a furgonja rendszámát is megadták, hátha úgy könnyebben megtalálják, de nyolc hónapon át semmi nem történt. Végül a furgonból már olyan bűz áradt, hogy a rendőrség feltörte az ajtót - és ott egy olyan rossz állapotban lévő holttestet találtak, hogy elsőre azt sem tudták megállapítani, férfi vagy nő-e az áldozat.

    Az orvosi vizsgálatok igazolták, hogy az elhunyt Potter, és természetes okokból vesztette életét. A család viszont fel van háborodva - nem értik, hogyan történhetett meg, hogy nyolc hónapon át senki nem vette észre, hogy egy test van a parkoló autóban. A feleség válaszokat követel a rendőrségtől.

    Kommentek:

    Top 16