• Külföld
Faktor

Egyre több a rejtély: zavartan került elő Krisztina

Hazatérhetett az a négygyermekes édesanya, aki még október elején rendkívül tűnt el Németországban. A 47 éves Krisztina már péntek este a családjával lehetett, miután sikerült előteremteni a hazaút árát.

Illusztráció.

Illusztráció.

A tiszapalkonyai asszony társaival a németországi munkahelyéről tartott hazafelé, amikor is egy nürnbergi pihenőmegállónál, hajnalban nyoma veszett. Társai azt állították, hogy hirtelen kipattant az autóból, majd otthagyta őket. Lánya azonban a mai napig is kételkedik a beszámolók igazságtartalmában, főként azután, hogy édesanyját Ansbach városában, egy idegklinikán találták meg. Az pedig továbbra is zavaros, hogy mi történhetett vele.

"Az biztos, hogy hazafelé összeveszett az egyik munkatársával, aki szó szerint megtépte. Bővebb részletekre nem emlékszik, csak arra, hogy bolyongott az erdőben, és a rendőrök találtak rá. Reméljük, hogy mihamarabb ki­tisztulnak majd a homályos foltok. Valamitől azonban nagyon fél, az ut­cára sem mer egye­dül kimenni. Valószínűleg a rendőrök is ki fogják hallgatni" – tájékoztatta a Borsot a lány.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "Hétfő reggel azonnal megyünk vele orvoshoz. Anyukám mindenesetre kijelentette: a gondolatától is retteg, így soha többet nem vállal majd külföldön munkát" – szögezte le.

    Krisztina a ruháitól kezdve az összes magával vitt tulajdonát elvesztette - írja a Bors.

    Kommentek:

    Top 16