• Külföld
Faktor

Részegen őrjöngött a nő: szörnyű dolgokat tett háziállatával a nyílt utcán

A nőt eltiltották az állattartástól, de ő még mindig tagadja a történteket.

Feldobta a levegőbe, és több alkalommal ököllel ütötte görényét Natalie Dendry, akit tette miatt legalább két évre eltiltott a bíróság a háziállat-tartástól. A bíró figyelmeztette a 39 éves nőt, hogy ez volt az utolsó esélye, és ha még egyszer állatkínzáson kapják, letöltendő börtönbüntetést kap. Dendry tagadja Posh Spice bántalmazását, és azt is, hogy tette idején részeg lett volna. A görény hiába próbált menekülni, gazdája mindig újra elkapta, többször megütötte és a földhöz vágta.

A benwelli nő a nyílt utcán bántotta Posh Spice-t, egy autós vette észre, hogy valaki egy szőrös valamit dobál és rugdos. A sofőr értesítette a rendőrséget, a helyszínére érkező rendőr később a bíróságon arról számolt be, egyből látta, hogy a nő részeg. „Volt egy házi kedvencként tartott görénye, akit Posh Spice-nak hívtak. Az állat a földön feküdt és úgy tűnt, ki van száradva. Nagy volt a forróság, lihegett és nagyon levertnek tűnt” - mondta a rendőr. Dendryt a rendőrség hazavitte, de útközben sajnos elhányta magát az autóban. Hiába kérték, hogy szálljon ki, a nő káromkodni kezdett, majd újra a földhöz vágta a görényt. Ekkor már letartóztatták. Az ámokfutása azonban itt sem ért véget, a rendőrőrsön rátámadt egy őrmesterre, ezt a tettét el is ismerte.

Posh Spice menhelyre került, Dendry pedig pénzbüntetést kapott, 12 hónapos közmunkára ítélték, és legalább két évre eltiltották az állattartástól. A 24 hónap letelte után is csak akkor lehet újra házi kedvence, ha arra külön engedélyt kér a hatóságoktól - írja a Chronicle Live.

Kommentek:

Top 0