• Krimi

Elszökött a Merényiből a gyilkos beteg

A gyilkosság előtt elszökött a Merényi Gusztáv Kórházból az a beteg, aki a gyanú szerint egy vasráccsal halálra verte 86 éves szobatársát. Akkor megtalálták és visszavitték. Ezután gyilkolt.

A férfi mielőtt a zárt osztályra került a nyílt részlegen volt és nagyon zavartan viselkedett. Egyik nap meg is szökött az intézményből, de tájékozódni nem tudott ezért a rendőrök hamar megtalálták és visszavitték - írja a Bors. Az orvosai ekkor döntöttek úgy, hogy jobb ha a zárt osztályra kerül. Ezután gyilkolt

Közben a rendőrség közölte, hogy emberölés gyanúja miatt indított eljárást a 68 éves budapesti férfi ellen. Őt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és egy klinikán helyezték el, ahol őrzik..

Azt pedig, hogy a később meggyilkolt férfi miért került be a Merényi Gusztáv Kórház zárt részlegre a családtagok nem értik. A Faktornaknyilatkoztak, elmondták, hogy az idős férfi egyik gyógyszere mellékhatásaként hétfőn délután lett rosszul, ezért hívták ki a háziorvost. Mivel a férfi zavart volt és félrebeszélt, orvosa a Szent István Kórház Neurológiai Osztályára utalta be. A lányai be is kísérték a kórházba, de azt nem tudják az apjuk miért került át a pszichiátriára és főként miért a zárt osztályra.

Top 0