• Külföld

Elsodorta a 15 éves lányt a fagyos víz

A 15 éves lány tizenéves barátaival volt a mólón a Cullercoats öbölnél, Észak-Tyneside-ban, amikor egy hullám a fagyos tengerbe rántotta. A lányt gyorsan kimentették, de a kórházban meghalt.

A rendőrség azt mondta, hogy dagálykor történt a tragédia, helyi idő szerint este háromnegyed 8 körül. A lányt a parti őrség mentette ki az öböl déli oldalán.

Vasárnap reggel azonban a mentők bejelentették, hogy a lány a Cramlington kórházban meghalt. A lány barátai, egy 15 éves és egy 14 éves lány és egy 14 éves fiú el tudtak menekülni a hullám elől. A többi gyereket is átáztatta a fagyos víz, ezért őket is kórházba vitték, de már jól vannak.

Illusztráció.

Illusztráció.

Clare Guilding, aki Cullercoats-nál lakik azt mondta, hogy a part felé biciklizett este, ekkor látta, hogy 30 ember keresi az eltűnt lányt. Yvonne Martin, egy másik helyi lakos azt mondta, hogy este 8 óra után húzták ki a lányt a vízből.

Paul Knox, a nyomozás vezetője azt mondta a lány halála előtt, hogy óvatosnak kell lenni a hideg víz közelében, főleg este. A hullámok magasak és bárkit elragadhatnak, a fagyos víz pedig anélkül is életveszélyes – írja a Mirror.

Top 0