• Krimi
Faktor

Első napja lett volna álmai munkahelyén, de halálra késelték út közben

A harminc éves Daniel Young mindig is arról álmodott, hogy egyszer egyetemi tanár lesz. Az álom már majdnem valósággá vált: a Coventry Egyetem londoni kampuszán kapott állást. A tanításig azonban sosem jutott el: első munkanapján halálra késelték, miközben a metróhoz tartott.

Young barátnője is nagyon örült, hogy párja megkapta álmai állását. (Fotó: Tim Stewart - Facebook)

Young barátnője is nagyon örült, hogy párja megkapta álmai állását. (Fotó: Tim Stewart - Facebook)

Youngot a Kendor Gardensben támadták meg, mikor a közeli Morden metróállomásra tartott – innen utazott volna be első munkanapjára. Az arra járók próbálták megmenteni a férfi életét, de Young még a mentők megérkezése előtt a helyszínen meghalt – írja a Telegraph.

Ismerősei szerint a férfi nagyon izgatott volt, amiért végre azzal foglalkozhat, amiről egész életében álmodott. Hosszú ideje párkapcsolatban élt, a sportolás volt a hobbija, mindenki szerette. A rendőrség szerint a támadás nem kifejezetten Young személye ellen irányult.

Egy órával Young megkéselése előtt egy másik támadás is történt, alig két és fél kilométerre a Kendor Gardenstől. Itt is minden előzmény nélkül történt a támadás, a késelő elrohant a helyszínről. Az áldozat ebben az esetben egy 23 éves férfi volt – őt súlyos sebekkel kórházba szállították, állapota javult.

A rendőrség letartóztatott egy 26 éves férfit, előbb azzal a váddal, hogy félrevezette és feltartotta a rendőröket, később azonban a késelésekkel is őt gyanúsították. A rendőrség még nyomoz a két ügyben, még azt sem tisztázták, hogy a két késelés összefügg-e, vagy két különálló támadásról van szó.

Top 0