• Krimi

Elraboltak és prostitúcióra kényszerítettek egy lányt

Hat év négy hónap, illetve négy év nyolc hónap fegyházbüntetésre ítéltek pénteken egy férfit és volt élettársát, mert 2013-ban betuszkoltak az autójukba egy lányt, hogy prostitúcióra kényszerítsék Kassán.

A 43 éves férfi és a 36 éves nő 2013 júliusában felfigyelt egy fiatal lányra a miskolci Búza téren. A nő egy kicsit beszélgetett vele, majd a karjánál fogva a kocsijukba ültette, ahol a férfi többször megütötte, hogy „nyugton maradjon". A pár azt akarta, hogy a lány keressen nekik külföldön prostitúcióval.

Egy Sajó-parti részen a férfi megerőszakolta a lányt. Ezután hazavitték magukhoz, és azt mondták, hogy náluk marad, prostituált lesz és a gyerekeikre is vigyázni fog.

Illusztráció. Fotó: Europress - Valery Hache / AFP

Illusztráció. Fotó: Europress - Valery Hache / AFP

A lány látszólag beletörődött ebbe, és a nővel együtt a kassai vasútállomás közelében kínálta magát. Be is szállt az első kuncsaft autójába, de megszökött tőle, és segítséget kért a szlovák hatóságoktól.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, a vádlottak és védőik felmentésért, illetve enyhítésért fellebbeztek – írja az MTI.

Top 0