• Krimi
Faktor

Elrabolta, a szüleit fenyegette: azt hitte megszereti

Elrabolt egy 18 éves lányt egy 31 éves vanyolai férfi. Azt gondolta, hogy a lány így szerelmes lesz bele, de ő inkább haza akart menni. Ekkor a férfi megpróbálta fának kormányozni a kocsi, amiben ültek. A lány félrerántotta a kormányt. Így menekültek meg.

Azzal kezdte a férfi, hogy október 11-én telefonon megfenyegette a lány szüleit. Másnap egy barátjával autóba szálltak és Téten kőröztek, hátha találkoznak a lánnyal. Találkoztak. Leszólították, az autóba tuszkolták és elhajtottak Pápa fele.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrök szerint a lány többször szólt, hogy haza szeretne menni, nem érzi jól magát, de a férfi nem engedte, fogva tartotta. Azt mondta neki az autóúton, hogy bármire képes lenne érte, akár meghalni is, ezért az autót egy fának irányította. Az sem zavarta, hogy ezzel a lány életét is veszélyezteti. A lány még az utolsó pillanatban félre tudta rántani a kormányt, így az úton maradt a kocsi.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A férfi végső elkeseredésében egy ház erkélyére mászott és azt mondta, leugrik, ha a lány nem viszonozza szerelmét. A rendőrök ekkor érkeztek meg, a zavarodott férfi így nem tudott leugrani, elfogták a rendőrök.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Top 0