• Krimi
Faktor

Félmeztelenül került elő az elrabolt nő, megerőszakolták

Akár meg is fagyhatott volna az a nő, akit egy pár elrabolt, súlyosan bántalmazott, majd mindentől távol egy erdő közepén hagyták.

Illusztráció (Fotó: Komka Péter - MTI)

Illusztráció (Fotó: Komka Péter - MTI)

A 25 éves nő csak annak köszönheti, hogy életben maradt, hogy egy baráti társaság karácsonyra fenyőt akart lopni a kaliforniai erdőből. Ekkor bukkantak rá az átfagyott, bolyongó fiatalra, akin csak fehérnemű volt - írja New York Post.

A nőt két ismerőse hurcolta el, mert azt hitték, kábítószert lopott tőlük. A fiatalt múlt vasárnap egy fehér furgonba tuszkolták, és a hatalmas erdő közepére vonultak vele. Ott a 44 éves Fred Sanderson megerőszakolta, míg párja, a 33 éves Johanna Knighten többször megütötte és rúgta a nőt, majd a ruháival együtt elhajtottak.

A reddingi erdőben ekkor havas eső esett, és a hőmérséklet is fagypont alá süllyedt. Mivel a nőnél nem volt mobiltelefon, és azt sem tudta, hol van, egy kiégett fában bújt el éjszakára, és elmondása szerint a sáros pocsolyákból ivott.

Mivel 10 kilométerre volt a legközelebbi főúttól, könnyen előfordulhatott volna, hogy csak hónapokkal később találják meg, holtan. Szerencséjére azonban a fatolvajok azonnal a segítségére siettek.

A személyleírásoknak köszönhetően Knightent már elfogták a rendőrök, párja azonban még szökésben van.

Kommentek:

Top 0