• Belföld
Faktor

Horror Pécsett: fiatal lányt erőszakolt a kegyetlen testvérpár

A lányt egy kocsiba rángatták támadói, majd elrabolták.

A testvérpár megerőszakolta a lányt. (Képünk illusztráció.)

A testvérpár megerőszakolta a lányt. (Képünk illusztráció.)

Egy kegyetlen pécsi testvérpár mindenáron meg akart szerezni magának egy fiatal lányt: áldozatukat hajánál fogva rángatták a kocsijukba.

A lány hazafelé sietett, amikor egy Audi megállt mellette. Az ablakon kikiabáló férfi egy utcát keresett, de ezután rémálommá vált a történet. A testvérpár pere pénteken kezdődik a Pécsi Járásbíróságon - írja a Bors. A vádiratból szörnyű részletek derülnek ki, mi történt azon a bizonyos tavaly májusi éjszakán.

Eszerint a testvérek megbeszélték egymással, hogy mindenáron szexelni fognak a lánnyal. Amikor leszólították, ezt közölték is vele, de a lány el akart menekülni. Ekkor az egyik fivér megragadta a haját és a kabátját, és becibálta az autóba.

Pécsi családi házukba vitték a fiatal nőt, be az egyik szobába, ahol egy matracra teperték. A vállánál fogva lenyomták, és először mindketten kiszívták a nyakát. Majd a hátán fekvő áldozatról a per elsőrendű vádlottja lehúzta a felsőjét és a bugyiját, és megerőszakolta. Eközben testvére a lányt a hajánál húzva tartotta a matracon. Miután az elsőrendű vádlott végzett vele, a hasára fordították, és a másodrendű vádlott is közösült vele.

A két férfi, miután megbecstelenítette áldozatát, elaludt, így a lány el tudott szökni. Sokáig gyalogolt, majd elbuszozott hazáig, és ezután ment be a rendőrségre feljelentést tenni. Fizikailag könnyű sérülésekkel „megúszta”, de a lelki traumát sosem fogja kiheverni. A testvérpár már volt büntetve, akár tizenöt évet is kaphat.

Kommentek:

Top 0