• Krimi
Faktor

Elrabolt két tinit a szalagavatójuk után egy férfi - az egyik diák rátámadt

Egy férfi két diákot rabolt el Kaliforniában a szalagavatójuk után. A tiniknek sikerült megszökniük, miután a fiú kiszedte a pisztolyt a rabló kezéből, és többször megütötte vele.

Illusztráció

Illusztráció

A 22 éves férfi egy 17 éves fiút és barátnőjét egy pisztollyal arra kényszerítette, hogy szálljanak be a parkolóban lévő autójukba. Ezután egy elhagyatott területre vitte őket.

A fiú a kocsiban harcolt a férfivel, végül sikerült kivennie a pisztolyt a kezéből, amivel ezután többször is megütötte. A fegyver kétszer is elsült, de a golyók nem találtak el senkit. A harc közben a lány segítségért ment. Sikerült megmenekülniük, egy kamionsofőr elvitte őket a kórházba - írja a Yahoo News.

A 22 éves férfi ezután egy családtagjához ment, aki elvitte őt egy kórházba, hogy ellássák a sérüléseit. A rendőrök itt fogták el az emberrablót, valamint megtalálták a fegyvert és a tinik kocsiját. Emberrablás és emberölési kísérlet miatt kell felelnie. A rendőrség szerint a férfi ismerte a lányt, de azt nem tudni, milyen kapcsolatban volt vele.

Top 0