• Krimi
Faktor

Előzetesben van az internetes csábító - videó

Eljárást indult egy 46 éves súri lakos ellen, aki miután társkereső hirdetésben és internetes társkereső oldalon megismerkedett férfiakkal, elkábította és meglopta őket.

A 46 éves H. Roberta idén júliusban egy internetes társkereső oldalon álnevet használva ismerkedett meg az egyik áldozatával, egy siófoki férfival. Pár nappal később el is látogatott hozzá, amely során a nő kávét készített a konyhában, amibe kábító hatású anyagot tett. Az elfogyasztását követően a sértett elkábult és elaludt. A gyanúsított ez idő alatt átkutatta a lakást, és egy lemezkazettából ellopta a benne található készpénzt.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A súri asszony augusztusban egy újabb áldozatot cserkészett be, ekkor egy újságban feladott társkereső hirdetésre jelentkezett, majd Zalaegerszegre utazott a hirdetést feladó férfihoz. Ezúttal pezsgőt fogyasztottak, amibe ismételten olyan anyagot tett, amitől a férfi elaludt. Az ő lakásából ezt követően ékszereket, valamint mobiltelefont tulajdonított el.

Roberta októberben ismét levadászott valakit, ezúttal ő adott fel hirdetést egy napilapban, amire egy oroszlányi férfi jelentkezett. Többször is találkoztak, amely során a nő megszerezte a sértett lemezkazettájának a kulcsát, ekkor ékszereket lopott el.

A rendőrség december 9-én fogta el és állította elő a nőt. Az őrizetbe vétele mellett kihallgatták és kezdeményezték az előzetes letartóztatását is, amit a Kaposvári Járásbíróság 2016. december 10-én el is rendelt. H. Roberta ellen két rendbeli rablás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást – írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0