• Belföld
Faktor

Kórházban hunyt el a 17 éves tápiószentmártoni focista, előzetesben a gyanúsítottak

A gyanúsított társaival közösen bántalmazott további két embert is.

A 25 éves férfi társaival együtt  február 10-én este Tápiószentmárton egyik utcájában előbb szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival.

A vita során a 25 éves férfi egy késsel megszúrt egy másik férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett, majd később a kórházban életét vesztette. A gyanúsított társaival közösen bántalmazott további két főt is, akik jelenlegi adatok szerint könnyű sérülést szenvedtek - számolt be róla a police.hu.

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, majd az üggyel összefüggésben négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A 25 éves férfit őrizetbe vették, ellene emberölés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Egy 18 éves, egy 22 éves és egy 48 éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

    A Pest megyei rendőrök előterjesztést tettek az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Budakörnyéki Bíróság 2018. február 13-án elrendelt.

    Kommentek:

    Top 16