• Kultúra
Faktor

Először lehet élőben nézni az interneten Broadway-előadást

Először nézhetnek meg élőben egy Broadway-előadást az internetezők. A László Miklós 1936-ban írt Illatszertár című vígjátéka alapján készült She Loves Me című musicalt június 30-án lehet megnézni.

A Laura Benanti, Zachary Levi és Jane Krakowski nevével fémjelzett musical az 1930-as években játszódik egy illatszerboltban, amelynek két alkalmazottja nem is sejti, hogy egymással folytat romantikus levelezést.

A nyolc Tony-díjra jelölt előadás július 10-ig fut a Studio 54-ben a Roundabout Theatre Company társulat előadásában.

Az internetezők június 30-án nézhetik meg élőben a darabot a BroadwayHD szolgáltatás révén, mindössze 9,99 dollárért (2700 forint). A közvetítés után az előadásról készített felvétel bekerül a szolgáltatás könyvtárába.

László Miklós 1936-ban írt Illatszertár című vígjátékának első filmváltozata 1940-ben készült The Shop Around the Corner címmel, James Stewart és Margaret Sullavan főszereplésével. A második változat, az 1949-ben In the Good Old Summertime címmel filmre vitt musical sztárja Judy Garland volt, míg az 1998-as A szerelem hálójában (You've Got Mail) főszerepeit Tom Hanks és Meg Ryan alakította - írja az MTI.

A Jerry Bock, Sheldon Harnick és Joe Masteroff által adaptált She Loves Me című többször felújított musicalt először 1963-ban mutatták be New Yorkban. A Studio 54-ben futó mostani előadást Scott Ellis rendezte és Warren Carlyle koreografálta.

Kommentek:

Top 0