• Külföld
CsR

Előkerült Clinton: ezt tanácsolta híveinek

Választási vereségének elismerése óta először jelent meg és mondott beszédet a nyilvánosság előtt Hillary Clinton.

A demokraták volt elnökjelöltje Washingtonban, a Gyermekvédelmi Alap nevű, hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó nonprofit szervezet rendezvényén mondott beszédet. Ügyvédként ennél a szervezetnél kezdte jogi karrierjét, s most életműdíjat vett át az alapítványtól.

"Tudom, hogy önök között sokan mélyen elkeseredettek a választási eredmények miatt, én is az vagyok, elmondani sem tudom, mennyire"

- fogalmazott.  S elmondta azt is, hogy nagyon nehezére esett megjelenni a nyilvánosság előtt.

"A múlt héten volt néhány napom, amikor nem vágytam másra, mint hogy egyszerűen csak összegömbölyödjem egy jó könyvvel a kezemben vagy a kutyáinkkal az oldalamon"

- osztotta meg a vereség utáni hangulatát. Kitért arra, hogy a választási eredmények "nagyon mély megosztottságot" tártak fel az Egyesült Államok lakosságán belül.

Arra biztatta hallgatóságát, hogy emelkedjenek felül a vereség feletti döbbeneten és harcoljanak az értékeikért, soha ne adják fel a küzdelmet.

"Amerika megéri a fáradságot. Gyermekeink megérik a fáradságot. Higgyünk az országunkban, harcoljunk az értékeinkért és soha, de soha ne adjuk fel" - mondta a tanácskozás résztvevőinek.  

Kommentek:

Top 0