• Külföld
faktor

Előkerült a halottnak hitt pszichiáter, aztán megint eltűnt

Előkerült egy húsz éve eltűnt spanyol pszichiáter egy olasz erdőből. A férfit halottnak nyilvánították, pedig csak depressziós volt és remeteként élt a természetben.

A pszichiáter egyik hivatalos papírja

A pszichiáter egyik hivatalos papírja

Carlos Sanchez Ortiz De Salazar 1995-ben tűnt el, és 2010-ben nyilvánították halottnak, írta a Mail online. Eltűnéséig pszichiáterként dolgozott Sevillában. Súlyos depresszióval kezelték, de a hagyományos módszerek nem segítettek.

A sok éve halottnak hitt férfit két gombaszedő találta meg egy toszkán kisváros melletti erdőben. A férfi úgy tűnt, hogy jól van, nagyon barátságos volt a gombaszedőkkel. Megmondta a nevét, megmutatta az útlevelét, és elmondta, hogy már húsz éve él az erdőben.

A gombaszedők egy eltűnt emberek felkutatásával foglalkozó spanyol alapítványhoz fordultak segítségért. Az alapítvány megkereste De Salazar szüleit, akik azonnal Olaszországba utaztak. Alig várták, hogy találkozzanak a fiukkal, de mire odaértek, Carlos megint eltűnt, valószínűleg visszament az erdőbe. Az anya azt mondta, az is öröm, hogy legalább tudja, hogy a fia nem halt meg. Tiszteli a fia döntését és a szabadságvágyát, de meg fogja keresni.

Top 0