• Kultúra

Előadás közben elesett és eltörte a csípőcsontját a magyar színésznő

A Hegedűs a háztetőn című előadás közben botlott meg, és olyan szerencsétlenül esett, hogy két helyen is eltörte a csípőlapátját Venczel Vera, a színésznőnek még hónapokig ágyban kell maradnia.

Nem láthatják a nézők A vörös oroszlán és a Hegedűs a háztetőn előadásaiban Venczel Verát a Vígszínházban. Venczel Vera előadás közben botlott meg, elesett és eltörte a csípőlapátját - írja a Bors.

venczelvera.hu

venczelvera.hu

A Vígszínházban azt remélték, hogy Venczel Vera január végén-február elején visszatérhet a színpadra, de erre még nem áll készen.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "A Hegedűs a háztetőn című előadás közben botlott meg, és olyan szerencsétlenül esett, hogy két helyen is eltörte a csípőlapátját. Szegényt mentővel szállították el, a nézők és a színház dolgozói is megijedtek a látványtól, amikor a művészbejárón át hordágyon kivitték. Egyébként hősiesen tartotta magát, bár óriási fájdalmai voltak. Egy ilyen sérülést sajnos gipszelni sem lehet. Akinek a csípőlapátja törik, annak szinte mozdulatlanul kell feküdnie - mondta a Bors informátora.

    A lap megkereste Venczel Verát, aki csak röviden válaszolt.

    "Nagyon köszönöm, hogy érdeklődnek, és jobbulást kívánnak, de ugye nem baj, ha nem nyilatkozom bővebben arról, hogy vagyok?" - kérdezte a színész.

    Top 16