• Krimi
Faktor

Pásztói csecsemőgyilkosság: kivizsgálják az anyát

Felmerült, hogy a nő szülés utáni depresszióban szenvedhetett.

A pásztói kisbaba haláláért felelős nőt a Bors információi szerint az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) viszik, hogy ott mindenre kiterjedő orvosi vizsgálatnak vessék alá.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Bár nehéz a kommunikáció H. Mónikával, az asszony eddigi vallomásaiból már kiderült néhány fontos részlet. Ügyvédje, dr. Pongó Erik a lapnak cáfolta a Pásztón terjedő pletykát, miszerint védence félrelépett, miként azt a szóbeszédet is, hogy a meggyilkolt gyermek az eltitkolt kapcsolatából fogant.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A védő szerint valószínűleg több orvos szakértő is megvizsgálja az asszonyt, bizonyos vizsgálatok arra irányulnak majd, hogy kiderítsék: felmerült-e Mónikánál a szülés utáni depresszió lehetősége.

    H. Mónika az új év első napján, a barátnőjénél töltött szilveszteri buli után szülte meg életképes kisfiát. Terhességét mindenki előtt titokban tartotta. A gyermek fejét később Pásztó egy másik negyedében egy kutya találta meg. Az asszonyt többen is látták másnap véres ruhában mászkálni Pásztón, így egyáltalán nem csoda, hogy rá terelődött a gyanú. A gyermek maradványait még most is keresik.
    Kommentek:

    Top 16