• Külföld
Faktor

Ellopta az alkalmazott az egyik ügyfél szexvideóját, dagad a botrány

Egy e-mail buktatta le a tettest.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

A 24 éves Keely Hightower egy floridai T-Mobile üzletben leadta a telefonját javításra. A készüléket Roberto Aramis Sanchez Ramos vette át: a fiatal még a helyszínen megvárta, míg elkészül a mobilja, de csak másnap vette észre, hogy az üzlet alkalmazottja ellopta az egyik videóját, ami egy szexuális aktus közben készült.

A nő a törölt levelek között talált egy olyan e-mailt, amit Ramos küldött el saját magának, csatolmányként a szexvideóval - írja a nydailynews.com. A fiatal először pánikba esett, majd értesítette a rendőrséget, akik le is tartóztatták a férfit, aki végül hat hónap börtönt kapott.

A 26 éves Ramos időközben letöltötte a büntetést, de Hightower ezzel még nem vett elégtételt: polgári peres eljárást indított a férfi, valamint az őt alkalmazó Global Innovative Group ellen, akik az érintett T-Mobile üzletet üzemeltették.

Az is kiderült, hogy a szexvideót lopó férfinak nem ez volt az első rendőrségi ügye: 2013-ban letartóztatták lopásáért, illetve a tavalyi esetnél is próbaidőn volt, mert korábban elítélték egy másik T-Mobile üzletben elkövetett csalássorozat miatt.

Kommentek:

Top 0