• Külföld
Faktor

Elképesztő dolog történt a nővel, aki váratlanul kómába esett

Addig nem tudott róla, hogy egy ritka rendellenségben, kettős méhűségben szenved.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

December 2-án nem érezte jól magát a 18 éves Ebony Stevenson: fájt a feje, ezért lefeküdt aludni. Nem sokkal később már kórházba vitték, ahol mesterségesen kómában tartották, mikor pedig négy nappal később felkelt, meglepetésére már volt egy gyereke. Az Angliában élő nő nem tudta, hogy állapotos – írta a Mirror.

A lánynak, nem nőtt a hasa, reggeli rosszullétek sem gyötörték és nem maradt ki a menstruációja sem. A baba az egyik méhében volt, Stevenson ugyanis egy ritka rendellenségben, kettős méhűségben szenved. Ez egy születési rendellenesség, amikor a babának, itt Stevensonnak a fejlődés közben elmaradt a Müller-csövek összeolvadása, ami miatt két külön méhhel jött világra.

Miután december másodikán aludni ment, a fiatalnak több rohama is lett, ezért kórházba vitték, mesterséges kómába helyezték, majd a vizsgálatok alatt kiderült, hogy terhességi magas vérnyomása van. Így derült ki, hogy várandós.

Azonnal császármetszést kellett alkalmazniuk az orvosoknak. Stevenson december 6-án kelt fel a kómából, és akkor tudta meg, terhes volt és lett egy kislánya.

Az orvosok a baba súlyából arra a következtetésre jutottak, hogy időben jött világra. Végül december 13-án engedték ki anyát és lányát a kórházból.

Kommentek:

Top 0