• Krimi
Faktor

"Boldog családnak tűntek" - váratlanul megölte gyerekeit és feleségét az édesapa

A férfi először még azt állította, hogy nagyon aggódik az eltűntekért, de később kiderült, hogy ő ölte meg szeretteit.

Bűnösnek vallotta magát terhes felesége, és két kislánya megölésében kedden az a coloradói férfi, aki először még megtörten nyilatkozott családja eltűnéséről – írja a CNN.

A most 33 éves Chris Watts 2012-ben költözött feleségével, Shanann Watts-cal a coloradói Frederickbe. A szomszédok csendes párnak ismerték őket, és úgy látták, nagyon szerették két kislányukat, a 4 éves Bellát, és a 3 éves Celestét. A nő harmadik gyereküket várta, 15 hetes terhes volt, amikor augusztusban jelentették az eltűnését a rendőrségnek.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A helyi lapok szerint a nő Arizonában járt egy munkaúton, onnan hétfő hajnalban érkezett vissza. Egy barátja rakta ki autóval a házuknál. A barátok és szomszédok akkor kezdtek aggódni, amikor nem jelent meg egy előre egyeztetett időpontban az orvosnál. A rendőrséget a 34 éves nő egyik közeli barátja értesítette, mert mobilon sem tudta elérni, amikor pedig bekopogott a házba, nem jött válasz. Chris Watts pedig azt állította, hogy utoljára hajnalban látta a feleségét, amikor elindult dolgozni, hazatérve pedig már senkit sem talált a házukban. Később kiderült, hogy a gyerekekkel és a feleségével is ő végzett, megpróbálta eltüntetni a nyomokat, ezért a gyerekeket olajjal teli hordókba tette.

Chris Watts most egy vádalku keretében vallotta magát bűnösnek az ellene felhozott kilenc vádpontban, köztük a felesége meggyilkolásában, így elkerüli a halálbüntetést. A férfit november 19-én fogják elítélni, így is életfogytiglant kap majd. Az ügyész elmondása szerint az alkuba a nő rokonai is belementek, és bár hárman is ott voltak a helyszínen, nem akartak nyilatkozni a médiának. Az ügyész viszont elmondta, hogy a nyomozók egy pillanatig sem hitték el a férfi történetét.

Kommentek:

Top 0