• Krimi
Faktor

Elhagyta lebénult barátnőjét, most felelősségre vonják Szabolcsot

A most 19 éves lánynak minden hátcsontja eltört a balesetben.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Európai elfogatóparancs volt érvényben B. Szabolcs ellen, miután balesetet okozott Észak-Írországban még 2015-ben. A 28 éves férfi akkori barátnője, Anastassiya Phillips súlyosan megsérült, kerekes székbe került.

Szabolcsnak tavaly januárban kellett volna bíróság elé állnia, de még korábban megszökött az országból - írja a Bors. Máltára menekült az édesanyjához, majd Olaszországba ment. Végül most februárban Koppenhágában kapták el, ahol egy ír kocsmában vállalt munkát.

Igazságot akartunk szolgáltatni a lányunknak, örülünk, hogy elfogták Szabolcsot. Hihetetlen, ami a családunkkal történt, elképesztő, a lányomnak min kellett keresztülmennie

– nyilatkozta a Belfast Telegraphnak a maradandó sérülést szenvedett Anastassiya apja. Szabolcs ugyanis telefonhívás és SMS nélkül hagyta ott a kórházban fekvő barátnőjét.

A most 19 éves lánynak minden hátcsontja eltört a balesetben. Tüdeje összeesett, hónapokig élet-halál között lebegett a kórházban. Lelkileg sem tudta magát túltenni azon, hogy barátja elhagyta. Arra pedig végképp nem számított, hogy Szabolcs a szökése alatt összeházasodik egy másik nővel Olaszországban.

Kommentek:

Top 0