• Krimi
Faktor

Több embert is megtámadtak a napokban a Margitszigeten

Két fiatal vert meg három embert a XIII. kerületben.

A 18 éves budapesti T. Nikolasz és társa, egy 17 éves üllői fiú a múlt hét csütörtökön este hat körül Budapest XIII. kerületében, a Margitszigeten egy férfit megvert, majd egy pengével megfenyegette és a mobiltelefonját követelte. A sértett a fenyegetés hatására átadta a telefonját, a két fiú pedig elmenekült. Másnap, április 6-án délután, szintén a Margitszigeten, további két férfit szólítottak fel értékeik átadására. Az egyik férfit meg is verték, majd a megszerzett mobiltelefonnal és pénzzel együtt elmenekültek a helyszínről. A sértettek a bántalmazások következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

A nyomozók a Margitszigeten lévő térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőket, elfogatóparancsot adtak ki ellenük.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói hétfőn egy erzsébetvárosi hostelben elfogták a 17 éves fiút, majd pár órával később a hostel közelében T. Nikolaszt is. A rendőrök a házkutatáskor megtalálták az elkövetők rabláskor viselt ruháit, valamint 0,3 gramm zöld kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak.

A rendőrök a két fiút őrizetbe vették, rablás és más bűncselekmény miatt kihallgatták, valamint előzetes letartóztatásukat kérték - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0