• Krimi
Faktor

Holtan esett össze két ember a nyílt utcán, többen megsérültek

Helyi sajtóhírek szerint az áldozatok családtagok.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Elfogta a holland rendőrség a csütörtök esti maastrichti késeléses támadások feltételezett elkövetőjét, aki meggyilkolt két embert, és hármat megsebesített. A helyi média híradásai szerint a támadó és áldozatai is szíriaiak voltak.

A holland rendőrség péntekre virradóra a Twitteren közölte, hogy elfogott egy embert az incidensekkel összefüggésben. A rendőrség szerint nincs ok azt feltételezni, hogy a támadásoknak terrorista indítékuk volt - írja az MTI.     Csütörtök este, helyi idő szerint kilenc óra körül a német és belga határnál fekvő város Malpertuis negyedében verekedés közben halálra késeltek egy férfit, majd tíz perccel később, onnan néhány száz méterre, Caberg városnegyedben történt még egy késeléses támadás, amelyben meghalt egy nő, és ketten megsebesültek. Később még egy sebesültet találtak egy maastrichti mecsetben.

A rendőrség még vizsgálja az támadások körülményeit. Az 1Limburg helyi hírcsatorna úgy tudja, hogy az áldozatok mind ugyanannak a szíriai származású családnak a tagjai.  

Kommentek:

Top 0