• Krimi
Faktor

Elfogták a fiatal támadókat - videó

Egy 15 éves fiú találkozót beszélt meg egy másikkal, hogy telefont vegyen tőle. Ehelyett társaival megverték és kirabolták a 15 évest.

A 15 éves fiú az interneten hirdetett telefonját akarta eladni a másik fiúnak. A nyomozás szerint január 18-án találkoztak Debrecenben, a Bartók Béla úton lévő körforgalomnál. A „vevőt” elkísérte két társa is. A 15 éves odaadta mobilját az egyik fiúnak, hogy ki tudja próbálni. A három fiú elvette a telefont és azt mondta az eladónak, hogy pénzt kell váltaniuk, hogy oda tudják adni neki a 30 ezer forintot. A 15 éves fiú is velük ment váltani, de a Gohér utcában a három fiú váratlanul rátámadt, majd a mobiltelefonnal és tartozékaival együtt elmenekültek.

A megvert fiú a történteket elmondta otthon édesanyjának, akivel azonnal feljelentést tettek. A rendőrök január 27-én otthonaikban fogták el a két 17 éves fiút és 16 éves tolvaj társukat. A lopott mobilt aztán az egyik fiú iskolatársánál megtalálták és lefoglalták. A fiúk mindent beismertek - írja a police.hu.

Top 0