• Krimi
Faktor

Teljes sokk Hevesben: óriási balhé volt, eszméletét vesztve esett össze az idős férfi

Benyomatos koponyatörést, agyzúzódást szenvedett.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Vádat emeltek a 30 éves hevesi férfi ellen, aki életveszélyes sérülést okozott apósának 2017. december 25-én. A férfi élettársa szüleinél a rokonsággal és három gyerekükkel közösen ünnepelte a karácsonyt. Estére a férfi - többekkel együtt - ittas állapotba került.

Az összejövetel közben a vádlott kis időre távozott az ingatlanból. Visszatérte után – mivel rokonai azt hitték, drogozni ment – vita alakult ki, a vádlott dulakodott élettársával, ezért az apósa a lánya védelmében kiküldte a házból. Az ittas férfi eleget tett ennek, de az udvarról agresszív hangnemben kiabált vendéglátójával, aki ezt megelégelve elindult lecsillapítani őt.

Amikor a sértett kilépett az ajtón, a vádlott az udvaron tárolt tűzifák egyikével közepesnél nagyobb erővel úgy vágta homlokon, hogy az idős férfi eszméletét vesztve nyomban összeesett a küszöbön. Benyomatos koponyatörést, agyzúzódást szenvedett.

Ezt látva a rokonság is kiszaladt az udvarra, többen megütötték, megrúgták a vádlottat, aki 8 napon belül gyógyuló zúzódásos-horzsolásos sérüléseket szenvedett. A Heves Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a tűzifával apósára támadó férfit. Vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására, a közügyek gyakorlásától történő határozott idejű eltiltásra, valamint arra tett indítványt, hogy a bíróság kötelezze őt a százezer forintot meghaladó bűnügyi költség megfizetésére.

Kommentek:

Top 0