• Belföld
Faktor

Így változnak a tévé-előfizetések, ennek örülni fog

Több ponton is módosulhatnak a feltételek, amelyek így az ügyfeleknek kedveznek majd.

Illusztráció.

Illusztráció.

Az ügyfeleknek több ponton is kedvezően módosítaná a kormány az elektronikus hírközlési törvényt.

Ha a szolgáltató a határozott időtartamú előfizetői szerződés alatt egyoldalúan módosítja a csatornák összetételét, akkor az előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, jogkövetkezmények nélkül mondhatja fel a határozott időtartamú előfizetői szerződést - írja a Világgazdaság.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Lakhelycsere esetén a szolgáltató a – díjtartozás nélküli – előfizető kérésére köteles lenne a helyhez kötött előfizetői hozzáférési pontot áthelyezni, ha ez műszakilag lehetséges.

    Egy másik módosítás szerint a határozott idejű szerződés helyébe a meghatározott idő után határozatlan időtartamú előfizetői szerződés lép. A határozott idő eltelte előtti kilencven napban a szolgáltató háromszor köteles az előfizetőt értesíteni szerződése határozatlan időtartamúvá alakulásának időpontjáról. Az értesítésben szerepelnie kell a szerződés átalakulásával beálló változásoknak és a szolgáltató azon szolgáltatásaira vonatkozó határozott idejű előfizetői ajánlatoknak, amelyek hasonlítanak az előfizető meglévő határozott idejű szerződéséhez.

    Kommentek:

    Top 16